Kako do Swiss Peak od Vulca?

1.

Posjetite Vulco prodavaonicu. Kupite set Goodyear ili Dunlop 17" i više sa uslugom montaže u jednom od Vulco servisa.

2.

Registrirajte svoju kupnju na myvulco.eu.

3.

Nagrada Swiss Peak Gym Work Backpack biti će Vam dostavljena kurirskom službom.
 

Što je Swiss Peak?

 

Ovaj Swiss Peak Aware™ ruksak za rad/teretanu je hibridni ruksak dizajniran za teretanu i ured. Ima odvojene pretince za vašu opremu za teretanu i pametnu organizaciju za sve vaše radne potrepštine, kao što je pretinac za prijenosno računalo od 15,6 inča. Idite iz teretane u ured i nikad ne izgledajte neuredno. S AWARE™ tragačem koji potvrđuje istinsku upotrebu recikliranih materijala. Svaka vrećica štedi 18,6 litara vode i ima ponovno upotrijebljenu 31,1 PET bocu od 0,5L. 2% prihoda od svakog prodanog Impact proizvoda bit će donirano Water.org-u. Bez PVC-a.

 

Promocija vrijedi od 20.03. – 01.06.2023.

Više detalja u uvjetima

Vulco, lokalni stručnjaci u gumama i servisiranju automobila.

 

Vulco je franšizna mreža sa preko 30 servisa širom Bosne i Hercegovine.

 

Vulco stručnjaci pristupaju svakom korisniku podjednako kako bi se ispunile sve potrebe kupaca.

 

Gume

Trebate li nove gume? Posjetite svoj najbliži Vulco servis da biste odabrali prave gume za vas i vaš automobil i montirajte ih na licu mjesta. Trebate li samo sezonske promjene guma? Nema problema, Vulco je tu za vas.

 

Auto

Treba li vaš automobil popraviti? Kvalificirani stručnjaci u Vulco mreži brzo dijagnosticiraju grešku i predlažu optimalno rješenje. Sve servisne radnje neće započeti dok se ne dijagnosticira problem i primi vaš pristanak za obavljanje usluge.

 

Trebate li savjet?

Niste sigurni koje gume odabrati ili koji popravci su potrebni na vašem vozilu? Stručnjaci iz Vulco rado će vam pomoći. Posjetite najbliži servis u Vulco mreži ili ih direktno kontaktirajte.